Kipgryden er til køkkenet med den større produktion. Vil din produktion blive effektiveret ved at du kan koge 0 – 400 liter uden at skulle have for mange arbejdsgange.
Så skal du vælge at investere i en kipgryde.
En kipgryde fungere i princippet som den gryde du har stående på komfuret, dog med den store forskel at en kipgryde koger fra alle retninger på ”gryden” / kedel.
På den måde koges din mad mere effektivt da varme ikke kun kommer fra bunden og dermed også er konstant samt ensartet.
Som mange andre maskiner til dit køkken er kipgryde en investering og du skal derfor vælge den som passer til dit behov og budget.
Kipgryder produceres i mange forskellige versioner – uden røreværk som er til den mere simple produktionen eller hvor din produktions effekttivitet ikke nedsættes af mere manuel betjening.
Gryder med røreværk er valget hvor de mere automatiske funktioner fortrækkes, her kan nævnes at maskinen selv kan påfylde vand, har forsinket start som gør at man kan have 50 liter øllebrød klar kl. 7 dagen efter. Det kræver blot du påfylder kipgryden tørvare dagen før samt indstiller tiden til maden skal være klar simpelt og automatisk.
Til maskinen med rørværk kan også vælge tillægs funktioner som nedkøling og udpostionering.
Vi afklare gerne i fællesskab med dig, hvilken gryde der passer dine behov og ikke mindst budget.
Klik på knappen herunder og lad os i fællesskab finde det rigtige produkt.