TRÆKULSOVN METOS X-OVN X1


VARENUMMER:
1494049968


VÆGT :

150 kg


MÅL:

585/960 × 840/1240 × 1000 mm


Kapacitet: 

60 x 300gr. portioner i timen

Kombi ovn for den større produktion

Metos X-Oven trækul ovne er designet til den krævende griller – til
madlavning, hvor naturlige smag tiltrækkes, mens strukturen og
produktets struktur er lavet nøjagtigt som ønsket. Ved hjælp af
ovn, kød, fisk, grøntsager og skaldyr tilberedes med ægte
trækul hurtigt og altid i ensartet kvalitet. Særlig opmærksomhed har
er blevet betalt for arbejdsergonomi og brugervenlighed i designet af
enhed. I Metos X-Oven ovne fortsætter de produkter, der skal grilles
toppen af ​​de udtrækkelige grillskuffer. Dette muliggør ergonomisk arbejde
positioner, holder forbrændingsgasser og varme bedre inde i ovnen, og
hjælper med at forhindre forbrændinger. Denne X1-model har en skuffe, der åbnes til venstre
af ovnen. Ovnen er beregnet til at blive monteret på et stativ.

Trækulovnen Metos X-Oven X1 tilbyder en bred vifte af madlavning
muligheder; grille, gratinere, stege, ryge eller stege. Ved
justering af ovnens røgudløbsventil, kan smagen af ​​maden
let påvirkes: lukning for at få mere glød i kammeret,
åbning giver mere smag. Kulkvaliteten kan også påvirke
resultat. Neutralt trækul fremhæver råvarernes egne smag. Ved
tilføje essenser eller dufte til trækulet, kan forskellige smag være
varieret i fødevarer.

Når den er lavet i en kulovn, lukker den hårde temperatur overfladen af
maden med mineralsk salte, saftighed, blødhed og struktur.
Den kontrollerede proces frembringer madens naturlige smag,
uden frygt for karbonisering af overfladen. Luftcirkulationen i lukket
ovnkammeret er designet til at give tilstrækkelig ilt til at holde
trækul i live, men undgår udvikling af ukontrollerede flammer. I
på denne måde kan temperaturen stabiliseres, og produkterne bliver
uniform. Den kontrollerede, energieffektive forbrændingsproces optimeres
brugen af ​​kul og reducerer dannelsen af ​​spildvarme

Trækulovnen er nem, behagelig og sikker at bruge. Grillskuffen
er isoleret fra glødende kul og er således ikke i direkte kontakt med
varmekilden. Ovnens skorsten har en integreret brandafbryder, som
forhindrer frigivelse af gnister eller faste partikler i røgrøret. Dette
gør det muligt at bruge kulovnen både udendørs og indendørs.

– en kulovn, der skal monteres på et stativ eller en bordplade
– en GN1 / 1 grillskuffe, åbnes til venstre
– grill i rustfrit stål 370 × 540 mm
– kulluge med vindue og termometer
– krom varmere grill
– driftstemperatur 280/380 ° C
– anbefalet mængde trækul 3 kg, forbrug 0,7 kg / time
– gennemsnitlig produktionshastighed (300gr. En portion) 60 portioner / h
– gennemsnitlig servicetid 4-6 timer (første 3-4 timers maksimal varme
intensitet, sidste 1-2 timer faldende)
– brandafbryder
– konstruktion i rustfrit stål

Metos X-Oven trækul ovne er designet til den krævende griller – til
madlavning, hvor naturlige smag tiltrækkes, mens strukturen og
produktets struktur er lavet nøjagtigt som ønsket. Ved hjælp af
ovn, kød, fisk, grøntsager og skaldyr tilberedes med ægte
trækul hurtigt og altid i ensartet kvalitet. Særlig opmærksomhed har
er blevet betalt for arbejdsergonomi og brugervenlighed i designet af
enhed. I Metos X-Oven ovne fortsætter de produkter, der skal grilles
toppen af ​​de udtrækkelige grillskuffer. Dette muliggør ergonomisk arbejde
positioner, holder forbrændingsgasser og varme bedre inde i ovnen, og
hjælper med at forhindre forbrændinger. Denne X1-model har en skuffe, der åbnes til venstre
af ovnen. Ovnen er beregnet til at blive monteret på et stativ.

Trækulovnen Metos X-Oven X1 tilbyder en bred vifte af madlavning
muligheder; grille, gratinere, stege, ryge eller stege. Ved
justering af ovnens røgudløbsventil, kan smagen af ​​maden
let påvirkes: lukning for at få mere glød i kammeret,
åbning giver mere smag. Kulkvaliteten kan også påvirke
resultat. Neutralt trækul fremhæver råvarernes egne smag. Ved
tilføje essenser eller dufte til trækulet, kan forskellige smag være
varieret i fødevarer.

Når den er lavet i en kulovn, lukker den hårde temperatur overfladen af
maden med mineralsk salte, saftighed, blødhed og struktur.
Den kontrollerede proces frembringer madens naturlige smag,
uden frygt for karbonisering af overfladen. Luftcirkulationen i lukket
ovnkammeret er designet til at give tilstrækkelig ilt til at holde
trækul i live, men undgår udvikling af ukontrollerede flammer. I
på denne måde kan temperaturen stabiliseres, og produkterne bliver
uniform. Den kontrollerede, energieffektive forbrændingsproces optimeres
brugen af ​​kul og reducerer dannelsen af ​​spildvarme

Trækulovnen er nem, behagelig og sikker at bruge. Grillskuffen
er isoleret fra glødende kul og er således ikke i direkte kontakt med
varmekilden. Ovnens skorsten har en integreret brandafbryder, som
forhindrer frigivelse af gnister eller faste partikler i røgrøret. Dette
gør det muligt at bruge kulovnen både udendørs og indendørs.

– en kulovn, der skal monteres på et stativ eller en bordplade
– en GN1 / 1 grillskuffe, åbnes til venstre
– grill i rustfrit stål 370 × 540 mm
– kulluge med vindue og termometer
– krom varmere grill
– driftstemperatur 280/380 ° C
– anbefalet mængde trækul 3 kg, forbrug 0,7 kg / time
– gennemsnitlig produktionshastighed (300gr. En portion) 60 portioner / h
– gennemsnitlig servicetid 4-6 timer (første 3-4 timers maksimal varme
intensitet, sidste 1-2 timer faldende)
– brandafbryder
– konstruktion i rustfrit stål

LEVERING INKLUDERER:
– grillskuffe 150 mm
– grillbørste
– brandbrydernet filterbørste
– ildpoker
– varmebestandige handsker
– teleskopstyr (reservepar)
– fødevaresikker fedt (250 ml)

TILBEHØR (bestilles separat):
– åbent stativ i rustfrit stål
– kul 8 kg
– økologisk lighterblok 20 stk / pose